Glömt att klicka i

Förbaskade skit!
Ringde till ComHem idag och frågade var mitt bredband var. Fick god hjälp och till sist förklaringen att jag hade glömt att klicka i en liten ruta som bekräftade att jag skulle ha ett modem. Hade det inte varit för detta hade jag haft internet nu! Nu får jag det allra tidigast på fredag (om jag har tur), och det värsta är att jag inte ens har någon att skylla på. Bajs.

Börjar bli sjuk. Eller ja, jag är sjuk. Igår efter joggingturen mådde jag bra, hade ingen hög puls när jag kom in. Däremot började jag frysa ordentligt när jag var i skolan. Tänkte inte så mycket på det, det är alltid kallt i musiksalen. Men efter ett par timmar blev jag alldeles varm och dåsig istället, och det hettade i hela ansiktet. Tyckte synd om mig själv och gick när det var en timme kvar. Väl hemma tog jag Ibumetin och det gjorde mig alldeles hög så istället för att sova, kopierade och sorterade jag noter halva natten. Nu har jag alla körnoter i alfabetisk ordning, och inga buntar med flera noter utan var not för sig. Skönt.
Kände mig lite ämlig i morse när jag vaknade, men det har avhjälpts av lite smärtstillande samt en Zyx halstablett. Ska i alla fall ta det lite lugnt nu, och träna först på torsdag om kroppen tillåter.

Igår var jag modig. Sjöng solo inför min grupp på musiken. Eller ja, det gjorde vi allihop, och vi är bara fem stycken i vår grupp. Men jag gjorde det ändå, trots att jag avskyddde tanken redan från början. Skakade i hela kroppn, men det gick faktiskt bra. Vi har bara en sånglektion kvar innan jul, men förhoppningsvis får jag lite självförtroende nu så jag inte svimmar på julafton när det är dags på riktigt.

Ska åka hem nu innan det blir för mörkt, glömde cykellysena hemma.

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback