Lite blått

Det är faktiskt lite blått där mellan alla moln. Och just nu blir jag (läs och häpna) bländad av solen.
Och naturligtvis så ska nån jävel förstöra genom att ha monterat solcellsdrivna  gardiner som går ner så fort man får tid att njuta lite.
En och en halv timme tills jag börjar. Och jag är UTTRÅKAD! Underhåll mig, nån. Tror jag har fått iväg alla mail. Och bokat buss. Så mycket jag har rest med Swebus det sista så borde de betrakta mig som stamkund. Känner till varenda centimeter av den där jävla vägen. Men det är sista gången innan jul nu. Sen blir jag här i en dryg månad. Sen är det jul, fast som konsument kan man tro att det är jul imorgon. Julklappstips, dekorationer och fan och hans moster. Hur ska det se ut i den här stan i mitten av december, det kan man undra.
Skulle egentligen ha joggat i morse. Men så blev det såklart inte. Joggade en sväng igår och redan efter en kilometer var jag trött. Då hade jag nästan tre kilometer kvar. Tror min kropp har börjat tröttna på mig, för mina lår bara ger sig så fort de ska göra något. Snart lägger de in protest mot övertäning. Jaja, jag får överleva det och satsa på gymet imorgon istället.

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback