Solljus!

Underbart vacker dag. Jag har fått lite plugg gjort också. Helt klar med min lilla uppsats i musiken, så den kan jag lämna in imorgon. Jag håller för fullt på med min Australien-poster. På tisdag ska ett utkast på texten lämnas in, så det är det jag fokuserar på. Själva utskrifterna till postern får jag ta när det finns mer pengar på kontot, så att jag kan skriva ut i skolan. Just nu måste annat prioriteras. Men jag har tänkt ägna dagen efter hemkomsten från Polen till utskrifter samt klipp och klister. Vi ska ju trots allt bara göra en poster i A3-format. Känns lite fånigt, det är ju jättelitet. Vi kunde väl åtminstone fått göra vår poster i A2, så man får plats med lite kul saker?

Även om en del plugg är undangjort, så är det mycket kvar. Jag har inte lyckats hitta filmen på Youtube, vilket innebär att jag måste flytta runt i min dator, så att jag får plats att ladda ner den. Men jag hinner. Har jag bestämt. Motivationen ligger på noll, ungefär.

Dags att duscha. Inget är så avkopplande (efteråt) som en joggingtur i strålande vintersol.

Kommentarer
Frida säger:

Hej! Jag såg att du skrivit en kommentar att du inte hittade filmen. Jag kollade runt på youtube efter användaren. Användarnamnet där jag hittade filmen är: nodashes. Men dennes konto har blivit spärrat. Varför vet jag inte. Du har nu tre val, lära dig grekiska, turkiska eller ladda ner filmen. Hm, ett svårt val. :)

2009-03-15 | 21:05:48

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback