Sena julklappar

Anlände till Malung igår, där svärmor tog emot med ugnspannkaka. Mycket uppskattat! Efter att N och L åkt hem till sitt så hade vi en liten julklappsutdelning, eftersom jag inte var med på julafton.

Av svärmor och svärfar fick jag ett usb-minne, presentkort på IKEA, ett Amigurumi-set, garner och virknål samt en bok om att virka Amigurumi. Dessutom hade svärmor stickat ett par nya raggisar till mig. Sånt används flitigt så det var inte fel det heller. Av svåger med tjej fick jag en skiva. Finastes morföräldrar jag mig en kruka som mormodern målat. Man kan vända på den, så blir den en ljusstake. Praktiskt. Av Finastes gammelmormor fick vi lite pengar att dela på och av hans kusin fick vi ett foto. Uppskattade verkligen allt jag fick, blir alltid så bortskämd här.

Läget är i övrigt lugnt här. Dagarna får komma som de gör. Idag var vi på en stor loppmarknad och hittade en tillbringare till vilken jag har matchande glas hemma. Ska tillbaka och köpa den imorgon. Har också köpt en anteckningsbok, till vilken det inte har fällts ett enda träd för att tillverka. Allt papper är gjort av bananfiber. Hade redan en hemma, men de är så fina att jag ville ha en till. Banana Paper - Save the rain forest one notebook at a time heter de.

Är fortfarande helt uppe i varv över jobbet. Känns sååååå skönt att kunna fira nyår utan "vad-händer-med-ekonomin-i-februari"-tankar. Har en liten förhoppning om att kunna stanna som semestervikarie och sen spara min egen semester till i höst.

Om man skulle gå ner och vara social innan alla somnar...

Over and out!

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback