Latmask

Väldigt vad jag legat av mig det senaste. Jag som gärna hoppade upp tidigt. Bara för att komma upp. Inte numer, inte. Finaste ger mig en puss innan han går. Och efter det somnar jag ohjälpligt om. Och vaknar runt tio, som idag. Dumt. Måste börja gå upp tidigt, för att komma igång med dagarna. Man kan inte bara ligga och sova. Inte jag i alla fall. Blir tröttare av det.

Ska se till att ta gymet på morgnarna framöver. Såvida jag inte får jobb, vill säga. Kommer jag dit på morgonen så får jag en kickstart, och sen har jag hela dagen framför mig.

Imorgon blir det omöjligt dock. Nej. Inte omöjligt. Men väldigt tidigt. Eftersom jag börjar tio. Då är det lite väl asketiskt att gå till gymet innan. Åker med Finaste vid nio istället, och roar mig en timme på universitetet.

Bara hör på mig.

För ett och ett halvt år sedan hade jag med liv och lust tagit gymet först. Problemet är bara att jag med samma lust hade gett mig ut i spåret direkt efter att föreläsningen var slut. Utan att äta något vare sig före eller efter det ena eller det andra. Helst utan att ha någon typ av vilodag heller, för den delen.

Så det kanske är lika bra att vara lite lat. Med viss moderation.

Ska hitta balansen igen.

Kan inte vara så svårt.

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback