Nedräkning

Här förbereds det. På måndag sätter vi oss på tåget mot Stockholm, för att därifrån flyga till Turkiet. Där är det ju nästan krig, så vi kanske bli kvar, vem vet?
 
De sista dagarna har mest ägnats åt småförberedelser inför resan, såsom lite shopping, städning, ordnande av blom-/postvakt och sånt. Jag försöker desperat hitta en ny bikini men eftersom vissa delar på mig är lätt överdimensionerade så är det svårt. Det värsta är att jag kan plocka med mig hur många storlekar på bikiniöverdel som helst in i provhytten; det som varierar är måttet på bandet runt kroppen. Kuporna verkar alltid ha samma storlek och det är lite där problemet ligger, liksom. Om kuporna mot all förmodan passar, så är det givetvis halterneckknytning vilket inte bara tar död på min stackars nacke utan dessutom ser urdumt ut på mig.
 
Senast idag gjorde jag fåfänga försök att hitta bikini (utan att lyckas, givetvis). Efter att jag gett upp totalt åkte vi till travet och såg V75tävlingarna live. Det är alltid kul och både Finaste och jag träffade våra respektive bröder. Inte en krona vann vi, dock, vilket förtog upplevelsen litegrann.
 
Nog om det. På måndag åker vi till solen! Ska bli urkul!
 
Wiiiie

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback