Lunchdags

Här lagas det mat! Det ska bli pasta med champinjonsås. Helt gjort från grunden. Eller ja, vi har inte gjort pastan själva. Det är en vanlig torrpasta, kokt i vanligt vatten med vanligt salt i.

Men champinjonerna är färska (både vita och bruna), timjan till krydda är en som jag odlade vår första sommar här, som sen torkade och dog och som jag till slut fnasade av bladen av, så jag fick en god torkad krydda. Vi har haft i lite matlagningsvin, vitlök, salt och peppar. Om en stund ska det blandas med pastan och i med crème fraîche och lite persilja. Har bara smakat lite på en champinjonskiva, och den var helt fantastiskt god. Blir nog en bra lunch alltså.

Kontentan av det hela är väl att färska champinjoner är klart underskattade.

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback