Vecka nitton

En ny vecka har påbörjats. Nitton, om jag räknat rätt. Kära nån, en fjärdedel av maj månad är snart avverkad. Hujedamej.

Veckan började dock bra. En bra och kul dag på jobbet med glada tvååringar i gruppen. Bara tre i min grupp var där, och trots att jag kände mig vimsig och allmänt oplanerad så gick det bra. Min samling gick ut på att vi skulle börja koppla sambandet mellan antal och siffror, ett till tre, och vi gjorde allt från att räkna barnen i gruppen (som ju convenient nog var just tre) och räkna mjukdjur till att hoppa och klappa tre gånger. Barnen skrattade så det pärlade om det (jag har inte den blekaste aning om exakt vad det var som var kul) och jag kände att vi alla fick ut något av det.

Sen att de är så söta så man nästan vill krama sönder dem, är en annan femma.

Jobb till fem imorgon, kort dag på onsdag (får ta ut en och en halv timmes komptid då jag ska på cellprovtagning, eeewwwww), VårRuset på torsdag och sen en seeeen dag på jobbet på fredag för att sen åka direkt till Malung på kvällen. Skönt att det åtminstone kommer vara ljust när vi kommer fram, om allt går som planerat. Det underlättar, om vi säger så.

Ska sova nu. Over and out!

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback