Det vore ju dumt

Har relativt nyligen kommit in efter en liten joggingtur. Sex kilometer blev det idag, vilka avslutades med trapporna upp till Observatorielunden. Mot slutet började snön falla. Jag hatarhatarHATAR snö och att springa i det är rent ut sagt överjävligt. Fy fan!

Annars har jag varit på onödigt bra humör idag. Lyckades få en redan sur busschaufför ännu surare med ett glatt (och bevisligen irriterande) "Gomorron!" när jag klev på innerstadsbussen. Nästa busschaufför tog lite lättare på det, men så är också chaufförerna på bussarna ut till ytterområdena något trevligare.

Jag har hittat en ny favorit på Espresso House. Jag har börjat kliva av bussen vid Centralen och köper då kaffe vilket jag tar med mig på promenad sista biten, och jag har fastnat för Mocca Latte med laktosfri mjölk, utan grädde. Grädden blir den på tok för mäktig av, men hur det kommer sig att jag tar just laktosfritt vet jag faktiskt inte. Det bara slank ur mig och jag råkade upptäcka att det var fantastiskt gott. Säkert ingen skillnad mot om det är vanlig mjölk i, men nu vågar jag ju knappast chansa,

Det vore ju dumt, liksom.

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback