Alla goda ting...

Ja så sägs det ju.
 
Jag körde tre pass på gymet idag: Cykel, core och yoga. Väldigt olika pass som tränar på helt olika sätt. Cykel blev ju mest kondis och ben såklart; core tränade mer statisk styrka i bål och lår och yogan blev en skön stretch.
 
 
Innan cykelpasset joggade jag en stund på löpbandet och när jag hämtat ut biljetter till de två första passen, en halvtimme innan cykelpasset, så blev det lite styrka för att fördriva tiden. Efter corepasset blev det språngmarsch till receptionen, snika åt mig en yogabiljett och sen ombyte. Mycket bra pass rakt igenom och jag kommer ha gryyyym träningsvärk imorgon.
 
 
Dagen idag har varit seg fast faktiskt väldigt rolig, stundtals. Mitt jobb är alltid kul, fast vissa dagar innehåller fler höjdpunkter. Idag har jag (för andra gången den här veckan) åkt stjärtlapp med barnen. I tisdags var jag iväg ensam med ett gäng ungar till backen och idag passade vi på att åka med dem som hade hjälmar med sig, när vi ändå skulle till skogen. Jösköttapetter vad det går nerför den backen, särskilt med en unge i knät. Jag skrattar så jag skriker varje gång jag åker och det blir fler gånger! Kanske det enda positiva med snön?

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback