Vårt nyår

Fördrink

Förrätt - Blomkålssoppa och vitlöksbröd
 
 Varmrätt - smördegsinbakad portabello med spenat, samt blomkålspuré med hackad champinjon (smördegspaketet är inte riktigt så stort som det ser ut att vara; våra tallrikar är rätt små)

Till efterrätt åt vi fruktsallad med kesellagrädde (bara vanlig, vispad grädde, i ilken vi vände ner en burk vaniljkesella), men den glömde jag fota. Ni får fantisera.
 
Och såhär tjusiga var vi

Middagen åt vi hemma, bara vi två. Vid tiotiden satte vi oss på en buss ner till stan, där vi tog ett par glas på en krog. Dessutom tog vi oss till Sandgrund och såg fyrverkerierna. Vi är helnöjda med vårt nyår, både Finaste och jag.

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback