Amenjoråsåatte....

Har haft en bra helg ihop med Finastes föräldrar. Fredagen ägnades, efter skolan, åt lite handlande och sen bjöd jag på den där pajen. Vi drack vin/öl och pratade och hade allmänt trevligt. På lördagen klippte jag mig (bild kommer... hoppas jag ;)), och sen vart det lunch innan vi åkte halva Karlstad runt. Vi var på IKEA ( jag handlade massa bra grejer), Coop, SIBA och vi åkte runt lite i stan. Mest för att fördriva tiden. Så fort vi kom hem satte jag mig och målade några små trästafflier samt ramar att ställa i dessa stafflier. Imorgon ska jag sätta in bilder av ursöta badankor (ska köpa några miljoner badankor och pryda Finastes badkar med) i ramarna och sen ställa dem på nåt bra ställe.

På kvällen gjorde Finaste och jag en god gratäng vi gjorde för ett tag sen. Den var uppskattad. Mer vin blev det sen, innan jag och Finaste gick hem till mig.

Orkade ut på en joggingtur i morse innan Finaste och jag vandrade upp hit igen. Vi vikade av föräldrarna ganska snart och sen dess har vi inte gjort mycket. Jag har kladdat på lite extra färg på stafflierna och ramarna. Ska ta in dem om en stund. Just nu ligger/står de på balkongen. Ska väl göra lite varma mackor här om en stund.

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback