När Maria blir gräsänka

När Maria blir gräsänka, så kan två saker hända.

Antingen sätter hon sig vid datorn och slösurfar för att få kvällarna att gå, eller så börjar hon se sig om i lägenheten.

Om hon sätter sig vid datorn och slösurfar, så är det här inlägget slut.

Men om hon börjar se sig om i lägenheten, så kan två saker hända.

Antingen suckar hon tungt och sätter sig framför datorn, eller så börjar hon rensa av hallbyrån.

Om hon suckar tungt och sätter sig framför datorn, så är det här inlägget slut.

Men om hon börjar rensa av hallbyrån, så kan två saker hända.

Antingen slänger hon gamla papper i rätt kasse, lägger aktuella i sin hög på byrån, nöjer sig så och sätter sig framför datorn, eller så upptäcker hon att vardagsrumsbordet inte längre går att hitta.

Om hon slänger gamla papper i rätt kasse, lägger aktuella i sin hög på byrån, nöjer sig så och sätter sig framför datorn, så är det här inlägget slut.

Men om hon upptäcker att vardagsrumsbordet inte längre går att hitta, så kan två saker hända.

Antingen rensar hon av vardagsrumsbordet, nöjer sig så och sätter sig framför datorn, eller så ser hon att schäslongen på soffan är översållad med julklappsinslagningsskräp såsom presentpapper och snören.

Om hon rensar av vardagsrumsbordet, nöjer sig så och sätter sig framför datorn, så är det här inlägget slut.

Men om hon ser att schäslongen på soffan är översållad med julklappsinslagningsskräp såsom presentpapper och snören, så kan två saker hända.

Antingen slänger hon skräpet i en shoppingkasse (som också ligger där), ställer kassen på golvet med ett tyst löfte att slänga den snart och sätter sig i den nyfunna soffan och ser på TV, eller så slänger hon skräpet i en shoppingkasse (som också ligger där), ställer kassen på golvet med ett tyst löfte att slänga den snart och sätter sig vid datorn.

Om hon slänger skräpet i en shoppingkasse (som också ligger där), ställer kassen på golvet med ett tyst löfte att slänga den snart och sätter sig i den nyfunna soffan och ser på TV, så skrivs aldrig det här inlägget.

Men om hon slänger skräpet i en shoppingkasse (som också ligger där), ställer kassen på golvet med ett tyst löfte att slänga den snart och sätter sig framför datorn, så är det här inlägget slut.

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback