Jag slåss

Jag slåss för mitt jag. Kämpar, tar i, ända in i kaklet. Och ändå vill inget jag gör, räcka till. Jag känner hur jag, sakta, sakta, gör avkall på allt som är... jag.
 
Det är dit jag vill slippa komma. Men när krafterna börjar sina, då är det så lätt hänt. Det blir så enkelt att böja sig, släppa efter som ett vasstrå i vinden. För vinden är hård just nu, den tar i ordentligt.
 
Jag vet inte vem jag är påväg att bli. Jag vet bara att jag inte vill. Jag vill vara jag, slippa släppa på det jag kämpat för att bli.
 
Det här handlar inte om utveckling. Jag hade utvecklats, men jag börjar regredera till någon jag inte trivdes i. Jag vill aldrig tillbaka.
 
Så jag slåss. Jag slåss för att få vara jag. Men jag är less på att slåss. Blir utled av bara tanken. Fysiskt och psykiskt trött.
 
Hjälp mig framåt. För jag vill inte tillbaka.

Kommentarer
EnAnonym säger:

Du kommer inte att tappa bort dig, men ibland är det tre steg fram och två bak. Jag tänker på dig. Det hjälper säkert inte ett skvatt, men du finns i mina tankar.

En fundering bara och ta den för vad det är. Det kan inte vara så, att du blir lite extra lättpåverkad av han där på axeln så här på hösten/vintern. Äter du extra D-vitaminer? Åka till den där solljus-inomhusstranden på Hammarö? Kommer inte ihåg vad den heter. För är det redan kämpigt så kan en brist verkligen putta en över kanten. Inte att bristen är orsaken till problemen, men den kan göra dem tuffare att hantera.

Cyberkram från en som ser dig.

Svar: Hmm... ja, det är helt klart en tanke. Vet att min mamma pratade om johannesört ifjol, för sömnen. Diverse brister, både vitamin- och sömn-, sänker ju självklart humöret. Ska rota i mina burkar här hemma! Tack för tipset!Kram
Maria P

2013-11-18 | 20:41:23
Anonym säger:

Johannesört (ge det tid), D-vitamin, B-12, folsyra ett allmänt vitamintillskott. Nedstämdhet kan både bero och starkt påverkas av det fysiska. Försök att inte alltid ha en helt utmattad kropp också, då kan kroppen aldrig laga sig = mindre muskler, störd förbränning och nedstämdhet. Ta makten över din hjärna.

2013-11-20 | 07:46:52

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback