Jag hatar pojkband

Hörde nyss ett pojkband på radion.
Jag förnekar inte att vissa låtar har ett fint budskap, att texten och melodin tilltalar mig ibland.
Men kan inte någon med faktisk talang få sjunga?
Pojkband är fyra till fem sporadiskt upplockade småkillar som precis slutat gå i blöjor. De är magra och långa, och det får inte vara bara blonda, bara brunhåriga eller så. Nej, en blond, två svarthåriga och två brunhåriga, eventuellt är en av de två senare kategorierna snaggad. Gud bevare om någon pojkbandsmedlem skulle vara svart. Det går inte.
Minst en ska vara jättesnygg, ingen får ha finnar. En måste ha intensiva ögon som kan titta in i kameran med jämna mellanrum under musikvideon. En sk vara mycket muskulös och ha tvättbräda att visa upp. När de står på scen har en linne, en linne och lös cardigan och resten har t-shirt eller långärmat.
Så kommer vi till sången. Verserna är oftast uppdelade så att alla får varsin versrad att sjunga, eventuellt delas de upp på de olika verserna. Under refrängen tar de den minst talanglösa och ger honom en liten överstämma. Oftast sjunger de en cover, för pojkbanden är så jävla många, de har invaderat vår jord, så det finns inga låtar kvar att skriva till dem. Så då tar deras manager och väljer ut en sedan tidigare berömd och oftast ganska bra låt, och låter den bli förstörd av meningslöst och falskt weilande.

Usch!

Kommentarer
Mimmi säger:

Jag håller med! Död åt Tengil eller i alla fall åt de där banden... Säger som i Sune. "De borde dödas. Ännu värre, de borde skjutas"

2008-11-02 | 13:06:12

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback