Julafton

Så var julafton så gott som över. Fick en hel del trevliga saker och rök som vanligt ihop med mormor. Spelar ingen roll vad man säger ibland, man är uppnosig bara för att man är vegetarian och vill diska ur stekpannan innan man steker som mat. Så låter det hos oss på julafton och jag blir lika trött varje år. Hade helst varit hos Finaste och myst istället. Struntat i en massa konstig mat och högljudda människor. Bara suttit i soffan med popcorn, en söt dricka och ett avsnitt av Big Bang Theory. Fick ju visserligen en mysig timme med världens goaste kusinbarn. Ella satt i mitt knä en bra stund och Tilda hade inga framtänder kvar och Alicia hade börjat gå. Sen har vi ju de stora kusinbarnen och så alla kusinerna såklart. Alla kusiner utom en och nästan alla respektive var där. Bara Håkan med fru och tre yrväder som saknades, men sju kusiner, en gudfar (min), tre respektive samt fem kusinbarn var där. Mysigt värre på pytteliten yta. Men så har det varit varje jul och de knoddar som sprang omkring förr har nu blivit stora och skaffat egna knoddar. Så är det och kommer alltid vara. Och Ella hade minsann hittat hela TRE paket som hon kaxigt visade upp för mig när jag påstod att hon skulle säkert inga få. Goa, älskade ungar.

En annan älskad unge som jag träffat idag utan att hon vet om det är Saga. Tomtade för henne och lurade minsann både henne och bestefar och bestemor. Sådetså. Sen träffade jag ju Tom också. Jösses, ungar överallt. Fina, söta ungar som alla är så himla mysiga och trevliga.

Ikväll/inatt blir det midnattsmässa med Gunilla, Caro, Stina, Sussi och Matilda. Skulle tro att vi åker om nån halvtimme, kanske trekvart. sen är det så gott som onödigt att ens gå i säng eftersom det är julotta imorgon. Bara massa sång. Hur ska jag fixa Giv Mig Ej Glans utan att vara ordentligt uppsjungen?

Tål att tänkas på.

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback