Underhållning

Knatade ner till apoteket förut för att fullborda min samling med förkylningsmedicin. Finaste (min hjälte!) hade varit nere igår och köpt pappersnäsdukar, nässpray, Bafucin och Bisolvon i tablettform. Innan dess hade jag ytterligare två sorters nässpray (men det var först när jag använde den som Finaste köpt som näsan slutade rinna), Bisolvon i flytande form, diverse billiga halstabletter samt Zyx. Den får man ju inte ta mer än tre stycken per dag av, så jag får komplettera med de vanliga affärsvarianterna för att hålla halsen i hyfsad form. Just nu kan jag inte gå mer än tio meter innan halsen totalt torkar igen (vi ska inte prata om trappor). Vattenflaskan är ständigt beredd och varenda väska jag äger innehåller minst en förpackning halstabletter i någon form.

Men det var ju inte det jag skulle skriva om.

Jag gick ju in till apoteket. För att köpa Noskapin. Tyckte det vore bra med en medicin som inriktade sig på den rethosta som kvarstår efter att Bisolvon fått inrikta sig på slemhostan. Den vänliga damen i kassan frågade om jag ville ha ett femtonpack eller ett trettiopack. Efter kort tvekan sa jag "Ta trettio, jag har säkert smittat sambon.". Och det var tydligen hysteriskt roligt, tyckte mannen bakom mig i kön. Det är kul, när man kan underhålla folk sådär.

Nu har klockan gått lite. Dags att uppsöka studievägledaren för att få hjälp med min examen. Håll tummarna för att jag inte har väntat i onödan med att plocka ut den, utan att jag får lägga in genusvetenskapen i examen också.

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback