Luciatåg

Japp, vi har tjuvstartat lite idag. Gick Universitetets Luciatåg i morse. Fast det var knappt jag tog mig dit. Somnade inte förrän vid ett inatt. Sedan väcktes jag av ett sms tjugo i två. Lyckades dock somna om, och sen ringde klockan vid fem. Då gick jag upp, men hittade soffan igen och somnade om såklart. Trettiofem minuter senare vaknade jag igen, och fick en väldig fart. in i duschen, stryka skjorta, på med kläder, packa allt och sen springa till bussen med hälften glömt, men allt löste sig som tur var.

Luciatåget sen gick väl sådär. Alla som alla har pratat med tyckte att det var jättefint, men vi somvet hur det kan låta, var väl inte jättenöjda direkt. Starterna var katastrofala allihop, men det fick väl gå.

Efter Luciatåget stack vi vidare ett gäng för att sjunga på ett företag. Det gick faktiskt riktigt bra, vi hade kul framförallt! Vi sjöng några låtar vi hade bestämt innan, och det blev även några spontansånger. Och då hann jag få i mig lite frukost, då var klockan redan tio, och jag var svimfärdig av näringsbrist...

Ska strax sticka iväg igen och gå ett tåg till, sen ska vi ner till Domkyrkan och sjunga tillsammans med Värmlands Lucia. Imorgon blir det Luciatåg på riktigt, inför 5000-6000 personer på Löfbergs Lila Arena, som ett sorts "förband" till Sissel Kyrkjebö. Wiie!

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback