Vackert väder

Det är en jättefin morgon! Solen skymtar fram och det ser ut att kunna bli en fin dag. Men kall... Ska ut och jogga snart tänkte jag, men jag lär väl frysa häcken av mig innan jag är framme vid spåret.

Var på museum igår. Handlade om förintelsen, och mycket om hur Sverige tog ställning via olika skrivelser. Alla som är så jävla stolta över Sverige och dess oberoende kan gå och dränka sig eller nåt. Vi, liksom alla andra, rasindelade folk och ansågs av vissa som ett föregångsland. Det är ju så man skäms nästan...

Efter museibesöket igår började det regna och även några små snöflingor vågade sig fram. Detta gjorde att jag fick skjuta på min joggingtur, men så fort det gett sig, gav jag mig ut. Kändes inte alls så jobbigt som jag trott det skulle göra faktiskt.

På kvällen skulle vi sjunga för allianspartierna här i Karlstad. Sjungningen gick fint och vi hade väldigt roligt. Men sista låten fick vi avbryta, för det var en gubbe i lokalen som svimmade. Som tur är så gick det bra, men ambulans tillkallades för säkerhets skull.

Nä, toabesök och sen joggingrunda, vad sägs om det?

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback