Hmm...

Har blivt lite dålig på att uppdatera mig. I och för sig så händer inget, så det finns inte mycket att uppdatera.

Det mest centrala i mitt liv just nu är en halv miljon luciatåg som ska göras. Tjuvstartade på Universitetet igår. På kvällen sjöng vi, sju tjejer, på en Nobelmiddag på ett ålderdomshem. Pensionärer uppskattar det mesta, så sånt är alltid kul. Finast blir det när de gamla människorna med darriga läppar och i mycket långsamt tempo försöker sjunga med i Värmlandsvisan. Sånt gör mig alltid lite rörd.

Hur som helst, blev några luciatåg idag, två imorgon, ett på söndag (efter pausen i Sissels konsert, woooow) samt ett på tisdag. Det på tisdag ser jag faktiskt mest fram emot. Det är på ett ålderdomshem i Karlstad, och när man sjunger Värmlandsvisan där så ställer sig folk upp. De darrar sig upp stödda av sina rullatorer, de som kan. Då är det svårt att sjunga, kan jag lova.

Om en vecka är jag och Finaste i Stockholm. Längtar dit, även om jag vet att den helgen innebär att vi åker åt varsitt håll över jul. Hittills den här terminen har vi inte sovit ifrån varandra mer än två nätter i sträck. Kommer bli tomt. Får väl sova med dörren öpen och hoppas att nån av katterna kommer och fyller upp sängen lite.


Jag har köpt korsstygnsmönster (med tillhörande tyg, tråd och nål). Ska bli fyra tavlor med tomtar. Ska bli mycket interssant att se hur länge jag kan sy utan att sy fel.

Nu: knarka kudde.

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback