Vinter igen

Drog inte upp rullgardinen förrän det var försent. Ingen bra buss och ingen tid att gå. Och det var snö! Fan! Halkade fram på cykeln och fick luta mig åt sidan eftersom jag har min överfulla och svintunga ryggsäck i cykelkorgen på pakethållaren (tack, Anna, för 2007 års bästa födelsedagspresent!).

Engelskalektion i morse. Gillar läraren mer och mer, och studiegruppen har jag jätteskoj med. Och det sista hjulet som saknades för att göra kärran komplett, har äntligen rullat in på sin plats och sitter nu stadigt på plats och håller vagnen rullande framåt och i god balans. Åtminstone en person fattar vad jag menar.

Gårdagkvällen kantades av lite revisorspanik, men min älskade, älskade kassör har löst den grejen. Tänk om hon inte funnits, vad hade jag då gjort?

Nej, nu tänker jag se ett avsnitt till av Voyager och sen borde jag sova. Imorgon ska jag jogga, plugga, fixa och sen träffa det gamla goda estetgänget. Varför har jag en känsla av att det kommer bli en sen kväll med många hysteriska skrattanfall?


Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback