5 januari

Det är sååå underbart att vara hemma. Föräldrar, svärföräldrar, vänner, sång, jul och nyår i all ära, men det här är hemma. Få rå om oss själva, följa egna rutiner... det är obetalbart.

Vi har dock inte gjort mycket. Vi har i två dagar gått upp närmare tio, och fram till dess bara njutit av den sista veckans ledighet. Igår åt vi sen frukost, sen iväg för att uträtta ärenden. Vi hade planerat mycket noga, vilket var tur, annars hade det tagit ännu längre tid... Vi var nere i stan och gjorde Hemköp, Forex, KappAhl, Pressbyrån, Ohlsons Tyger och banken i tur och ordning. Efter det gasade vi vidare mot Bergvik och besökte Elgiganten, Arken Zoo, SIBA, Expert, IKEA, Coop och till sist Elgiganten igen, för ett köp av ny telefon till mig. Det blev en HTC Wildfire. Helt okej än så länge.

Efter det blev det "lunch" vid fyra, sen allmänt slappande (hade tänkt oss gymet, men det blev för sent, hade tänkt oss promenad, men det vräkte ner snö) tills vi åkte hem till N och blev bjudna på våfflor. Mums.

Idag blev det nog, om möjligt, en ännu senare "frukost", sen lite tid för matsmältning innan det vart gymdags. Körde normalhårt och avslutade med cross. Just nu sitter bortskämda jag och väntar på att Finaste ska säga att maten är klar =) Ris och kyckling/vegoschnizel och grönsaker väntar.

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback