I bilen

Hej hopp!

Längesen jag tittade in här nu. Inte mycket har hänt, dock. Reste ner till Axvall i fredags. Kvällen tillbringades på travet och uttagningarna till StoChampionatet.

På lördagen följde jag med pappa till hans nya häst. Söt liten en. Hängde med dem till travbanan sen och sprang hem till dem sen. Efter det bar det av till Taubespelen. Årets utbud av artister var bra. Janne Åström och Cajsa-Stina Åkerström toppade listan. Vi tältade på samma underbara plats som tidigare år. Gick så fint så, men sen kom regnet på förmiddagen på söndagen... Vi åkte hem redan i pausen av spelen. Jag hann dock prata lite med morbror J innan regnet jagade hem oss.

Måndag, tisdag och onsdag har tillbringats i stallet. Hade stallet ensam tisdag till onsdag förmiddag, då K och J var bortresta.

Just nu är vi på gång till Örebro och travet där. Underbare Cap Coen ska starta. Och imorgon drar StoChampionatshelgen igång! Den ska inledas med en joggingtur ner till travet. På lördag blir det en jättefest med allt skoj folk.

Tjingeling

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback