Spadag

Klockan sju i morse brummade jag och mamma iväg mot Sunne, där vi anlände nån timme senare. Vi fick våra badrockar, handdukar och tofflor, bytte om till badkläder, drog på oss badrockar och tofflor och knatade runt och såg oss omkring. Det var jättefint. Vi passade på att ta ett dopp i både simbassäng och bubbelpool. Dessutom hittade vi en pool genom vilken man kunde simma ut, utomhus. Det var nästan det skönaste badet på hela dagen.

Årets första utomhusdopp avklarat, alltså.

Vid elva la jag mig på massagebänken och min rygg fick sig en ordentlig omgång. Direkt efteråt hade jag en ansiktsbehandling inbokad. Skönt det med. Efter våra behandlingar åt vi en god lunch och sen vid två var det redan dags att åka hemåt.

Har haft en jätteskön dag, ska definitivt unna mig en sån upplevelse oftare.


Nu har jag kommit direkt in från en skön promenad i solen. Mamma stannar en natt till, så ikväll blir det bio; The King's Speech

Kommentarer
Gunilla Jacobsson säger:

Hej!



Eftersom det inte finns någon gilla-knapp här så får jag väl göra ett inlägg. Det låter som om ni haft en härlig Spa-helg!!! Gud vad skönt!! Själv åker jag på Spa nästa helg på Säröhus (söder om Göteborg). Får väl återkomma med rapportering därifrån!! Ha det gött!!! Kram!

2011-03-21 | 08:36:31

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback