Vem vred fram tiden?

Tre veckor har vi plötsligt hoppat framåt.

Eehh...?

Vi hade bokat tid för service på bilen. Det, plus att vi bad dem kolla lite på ett underligt motorljud vi hört ett tag. Den fjärde juni skulle bilen lagas.

Påväg hem från Malung i söndags lät den mer överjävligt än någonsin och väl framme i Bergvik lät vi motorn gå på tomgång och vi klev ur och öppnade motorhuven.

Helvetesjävlar tänkte jag när vi faktiskt SÅG varifrån ljudet kom. Kamremmen. Där lät det och dônade mer än något annat ställe. Ska den nu gå av? tänkte jag, som själv körde pappas bil en gång, då det inträffade. Vad som då händer är att det luktar sjukt bränt och bilen blir tungstyrd utav bara den. Det är hart när omöjligt att vrida ratten. Vi beslutade att inte köra bilen mer än hem och sen till verkstan, så Finaste åkte in dit igår och sa att nu står bilen här, får ni nån akuttid över så kolla gärna.

Nu ska ett par grejer bytas och service ska utfärdas, imorgon! Snacka om flyt! Pengarna hade vi ju ändå fått betala i juni, så vi kan väl lika gärna göra det nu. Och så har vi en hel bil långt mycket tidigare än vi vågat hoppas.

Finemang.

Kommentarer

Tyck och tänk här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback